Македонија

БИЛ НИКОЛОВ : Можеби треба да се кандидирам за премиер и да им покажам на политичарите КАКО СЕ БРАНИ МАКЕДОНИЈА

Image result for bill nicholov

Можеби треба да се кандидирам за премиер и да им покажам на политичарите КАКО СЕ БРАНИ МАКЕДОНИЈА

Претседателот на Македонското Меѓународно Движење за човекови права на македонците од Канада и безкомпромисен борец за зачувување на македонскиот идентитет и интегритет,Бил Николов, во своето најново обраќање ги потсети македонските политичари за нивната вина за промената на името на нашата држава.

Прашав МК политичари да ми одговорат на обвинувањето за нивната вина за промената на името: НЕКОИ имаа изговори,ЕДЕН ја призна вината,ПОВЕЌЕТО молчеа, во надеж дека ќе престанам. Нема да престанам. Можеби треба да се кандидирам за премиер и да им покажам КАКО СЕ БРАНИ МАКЕДОНИЈА ,напиша Николов на својот Твитер Профил.

Related posts

Leave a Comment