Македонија

БИЛ НИКОЛОВ : НА СЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ,ЕДНИ НАСПРОТИ ДРУГИ ЌЕ СЕ СООЧАТ ПРЕДАВНИЦИТЕ (СДС) И БЕЗРБЕТНИТЕ(ДПНЕ)

 

Кога ќе се распишат следните избори во Македонија ќе бидат „Предавниците“ (СДС) наспроти „Безрбетните“ (ДПНЕ). Се разбира, и едните и другите може да се квалификуваат во двете категории. Но, Безрбетни, дали ќе го заслужите правото да го користите М во ДПМНЕ ? Заложете  се и дејствувајте да ја поништите присилната промена на името. Здрав разум,им порача на двете најголеми македонски партии,претседателот на меѓународното здружение за човекови права од Канада,Бил Николов, на својот  Твитер Профил.

Related posts

Leave a Comment