Македонија

БИЛ НИКОЛОВ : РОДНИНИТЕ И ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ТИЕ ШТО ГО ПОДДРЖАА ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА СЕ ОТКАЖАА ОД НИВ

Image

Претседателот на Македонското Меѓународно Движење за човекови права (ММДЧП) и безкомпромисен борец за зачувување на македонскиот идентитет и интегритет, Бил Николов во своето најнов твит напиша :

По принудното преименување на #Македонија, и роднини и пријатели на тие што го поддржуваат “договорот од Преспа” се откажаа од нив, но кутрите уште се убедуваат дека се сами поради #самоизолација. #НашетоИмеЕМакедонија. Ќе си го вратиме.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Related posts

Leave a Comment