Македонија

БИЛ НИКОЛОВ : САД, ЕУ и НАТО вршат културолошки геноцид врз Македонија и Македонците и со сила го менуваат македонското име,идентитет и историја.Само едно сакам да ги прашам македонските политичари кои одбиваат да реагираат : Што уште треба да направи Западот за да сторите нешто? Безвредни.

Претседателот на меѓународното здружение за човекови права од Канада,Бил Николов,уште еднаш по којзнае кој пат,им се обрати на безвредните македонски политичари кои остануваат неми на сето она што и се случува на Македонија и македонците и  наместо да реагираат на геноцидната политика која САД,ЕУ и Нато заедно со нашите соседи ја спроведуваат врз нас,тие сместени во своите удобни фотељи и опиени од власта и комоцијата несамо што не реагираат туку и активно соучествуваат во разнебитувањето на нашата држава,бришејќи ја нашата вековна историја,идентитет и култура.

САД, ЕУ и НАТО вршат културолошки геноцид врз Македонија и Македонците и со сила го менуваат македонското име,идентитет и историја.Само едно сакам да ги прашам македонските политичари кои одбиваат да реагираат : Што уште треба да направи Западот за да сторите нешто? Безвредни,напиша Бил Николов на својот Твитер профил.

 

Related posts

Leave a Comment