Македонија

Бил Николов : Сакам да поднесам кривични пријави против сите македонски политичари кои било кога преговарале за името Македонија

 

Претседателот на Македонското Меѓународно Движење за Човекови Права,Бил Николов,се огласи до јавноста.Тој вo своето најново соопштение повторно ги посочи македонските корумпирани политичари кои со своите постапки придонесоа за најновиот геноцид врз македонскиот народ,национален,културолошки и историски.

Сакам да поднесам кривични пријави против сите македонски политичари кои било кога преговарале за името Македонија.
На сите овие бедни предавници лично им кажав дека поради нивната корумпираност и незнаење ќе биде извршен геноцид врз нашата култура. Нашето Име Е Македонија!

Бил Николов, претседател на Македонското Меѓународно Движење за Човекови Права

Related posts

Leave a Comment