Македонија

БИЛ НИКОЛОВ : СЛАВИТЕ ВЛЕЗ ВО НАТО?МИЗЕРИЈА,ГО СЛАВИТЕ ГЕНОЦИДОТ ВРЗ МАКЕДОНИЈА

Претседателот на Македонското Меѓународно Движење за човекови права (ММДЧП) и безкомпромисен борец за зачувување на македонскиот идентитет и интегритет, Бил Николов во своето најново обраќање ги критикуваше политичарите кои го слават влезот во НАТО ,истиот тој НАТО кој изврши геноцид врз Македонците во Егејска Македонија а и е најзаслужен за културолошкиот и идентитетски геноцид кој се спроведува во последните години.

До тие 2-3 Македонци (кои веќе немаат право да се нарекуваат така) што го слават приемот во НАТО: што уште треба НАТО да стори да се свртите против него? Геноцидот врз Македонија не ви е доволен? Ќе славите? Мизерија. НАТО ви се смее. На вистинските Македонци им се гади од вас напиша Николов на својот Твитер Профил.

Related posts

1 comment

DLM 31/03/2020 at 10:31

И Николов и многу други прават грешка во пристап….
Сите тие изроди Северџгани не слават и не се радуваат за некаков си влез на Македонија во ОТАН, туку се радуваат и слават ВЛЕЗ на НАТО-ОТАН во Македонија!!!
За сите оние кои не знаат во што е разликата нека подотворат малку тоа книгита и да видат разликите на слободољубив и патриот човек од квислинг и изрод човек — тие што се радуваат на велепредавтвото се изроди, човечки отпад , квислинзи, и по некој автошовинист!

Reply

Leave a Comment