Македонија

БИЛ НИКОЛОВ : Ја гледав дебатата меѓу предавникот Заев и лажниот патриот Мицкоски и се прашувам, кој им даде право на овие двајца идиоти да преговараат и да го менуваат НАШЕТО име?

Image

Претседателот на Македонското Меѓународно Движење за човекови права на македонците од Канада и безкомпромисен борец за зачувување на македонскиот идентитет и интегритет,Бил Николов, го коментираше телевизискиот јавен дуел помеѓу Зоран Заев и Христијан Мицкоски.

Ја гледав дебатата меѓу предавникот Заев и лажниот патриот Мицкоски и се прашувам, кој им даде право на овие двајца идиоти да преговараат и да го менуваат НАШЕТО име? Вие не им дадовте, јас не им дадов. ВИСТИНСКИ Македонец ќе се обврзе да го поништи илегалното преименување,напиша Николов на својот Твитер профил

 

Related posts

Leave a Comment