Македонија

Бил Николов : Kој ви даде право да преговарате за МОЕТО име и идентитет?

 

 

Ова е мапата на ЦЕЛА , пред да биде поделена. . Не бугарска, не албанска, грчка или српска.Не е ни на корумпираните политичари од Република Македонија. Кампањата ве прашува, кој ви даде право да преговарате за МОЕТО име и идентитет?,се огласи на Твитер Бил Николов, претседателот на здружението за човекови права на македонците со седиште во Канада и голем противник против промената на уставното име на Република Македонија.

 

 

Related posts

Leave a Comment