Македонија

Бомба на Карачиќ – Изворот на проблемите на Вардар е владата на РМ ( видео )

 

Цели три години е под опструкции од . И играчите веќе знаат кој им ја мати водата, и како Европски Шампиони молат да се помогне на Вардар. Меѓутоа, дволичноста на власта нема крај, а ја гледаме веќе трета година. Вистината во очи ја плесна Игор Карачиќ.

 

Related posts

Leave a Comment