Македонија

БРУКА! Пендаровски вели ,,Северна”, а Претседателот на Хрватска Милановиќ, Македонија (ВИДЕО)

Резил и брука, на заедничката прес конференција на Пендаровски и Претседателот на Хрватска, Зоран Милановиќ.

Имено додека Пендаровски за името на нашата држава Република Македонија го употребуваше понижувачкиот и срамен термин Северна, претседателот на Република Хрватска немаше никаков проблем да му парира на Пендаровски со вистинското име на нашата држава, Македонија.

Голема благодарност за Милановиќ и голем срам за т.н. Претседател на конструктот Северна, Стево Пендаровски со прекар Стока.

Погледнете го видеото:

Related posts

Leave a Comment