ФБ Статуси

Васко Ефтов : Толку да го браневте името,како што сега ја браните Мафијата,ние сеуште ќе бевме Република Македонија

 

Дечки жал ми е јас несакам да ја бранам Мафијата.Толку да го браневте името,како што сега ја браните Мафијата,ние сеуште ќе бевме Република Македонија!Напиша Васко Ефтов на својата Фан страница на Фејсбук.

Related posts

Leave a Comment