Македонија

Вечерва во КОНТРААРГУМЕНТ Мирка Велиновска – Тема, Операција Вагнер

Вечерва во емисијата КОНТРААРГУМЕНТ на јутјуб каналот Слободен Свет, гостува Мирка Велиновска – Тема, Операција Вагнер

Не пропуштајте!

Емисијата почнува во 21 и 30 часот.

Related posts

Leave a Comment