Свет

(ВИДЕО)Израелка го предупредува светот што навистина се случува во Израел со вакцините: „Ние сме затвореници во нашата земја! Утре, ќе биде во ВАШАТА земја! “

Една млада жена во Израел го предупредува светот дека луѓето во Израел(вклучително и бремените жени) во суштина се принудени да примат вакцина во спротивно тие се граѓани од типот Б.

ДЕЛУМЕН ТРАНСКРИПТ:

Здраво за вас, ова видео е на англиски јазик затоа што сакам им опишам на луѓето во светот што се случува сега во Израел. Сакам да ви го опишам животот на невакцинираниот народ во Израел.

Значи, ние сме луѓето во Израел кои еден ден сфатија дека се разбудивме во кошмар. Нашиот живот е уништен. Се разбудивме во кошмар во кој нè киднапираше нашата сопствена влада, која не продаде за да бидеме заморчиња на експериментална вакцина, знаете, тие сакаат да се донираме, да се откажеме од нашите тела и нашите души без поговор. Станавме најголемото клиничко испитување на вакцина во историјата. Замислете го тоа!

Обично кога волонтирате на експеримент имате право да кажете не, да се согласите или да не се согласите, но тука никој не не праша. Никој не не праша. Тие прават да чувствуваме дека не е правилно и не е во ред да го правите она што сакате да го правите како личност и ако не учествувате во ваквото вакцинирање, вие сте криминалец. Вие сте всушност криминалец во вашата земја. Ова е лудо!

Израелската влада работи како терористичка организација и ги принудува луѓето да се приклучат на оваа експериментална вакцина чија иднина е непозната, а нејзините медицински резултати сè уште се во магла. Добро?

Тие лажат во медиумите и ни велат дека вакцината го поминала одобрувањето од ФДА, што не е точно. Проверивме. Ова не е вакцина за одобрување туку само СОС експериментално одобрување од страна на ФДА.

Тие го затвораат небото во моментот. Ние сме затворени во нашата земја. Нема излегување. Нема влегување. Нема летови. Ние сме затвореници во сопствената земја! Како да правите експеримент, знаете, ги затворате сите останати и сакате да видите што се случува.
Нема транспарентност. Добро? Без оглед на транспарентноста кон народот. Сите владини дискусии за короната се кријат од граѓаните 3 години и треба да е во ред да ја земеме вакцината. Добро? Ние треба да и веруваме на владата откако тие ќе ја сокријат од нас оваа критична, критична информација за овој експеримент во договорот со Фајзер во времетраење од 3 години. Жените биле пријавени за експериментот уште пред две години, пред да се прошири короната. Ова е лудо.

Ја изгубивме секоја доверба што ја имаме кон владата и кон оваа земја. Знаете? Тие се толку неодговорни правејќи го овој експеримент врз бремена жена, бремена жена, знаете? Можете ли да замислите – бремена жена без да ги знае медицински последици? И во моментов се зборува за вакцинирање на децата. Можеш ли да замислиш? И ако не, ако одбиете да го вакцинирате вашето дете, ако одбиете да им го дадете телото на вашето дете, тоа нема да може да оди на училиште наскоро. Ова е она што тие ни го кажуваат.

Тие нè принудуваат и ги одземаат сите наши човекови права, целата слобода. Не можеме да одиме слободно на улица. Има полицајци, полиција насекаде. Бараме помош од сите глобални организации за човекови права во моментот. Ова е фашистичко однесување – перење мозок преку медиумите.

Во моментов. Сакам да знаете (луѓе во светот) половина од населението половина од луѓето, скоро 5 милиони луѓе како што тие тврдат (не веруваме во тоа) Се вакцинирани. 5 милиони луѓе се вакцинирани во Израел. Повеќето од нив, слушајте го ова, повеќето од тие луѓе се принудени, а не по избор. Тие не избираат да го сторат тоа. Принудени се да се откажат од својата слобода и контрола над своето тело и од недостаток на избор – социјално и владино силување, владино силување.

Не оставија да разбереме дека или ќе се вакцинирате сами или не можете да одите на работа. Не можете да одите на работа! Вие сте граѓанин од типот Б ако не сте вакцинирани. И тие нè делат. Не можете да одите да купувате храна во некои продавници. Ако не сте вакцинирани, не можете да влегувате во трговски центри и да седнете да јадете – ако не сте вакцинирани.

Ова се луди луѓе! Сега, тоа е во нашата земја сега, тоа е во Израел. Утре, тоа ќе биде во вашата земја. Утре ќе биде на твое место!

Не смееме да работиме – ако не сме вакцинирани – да дишеме и да живееме. Ние немаме никакви права како човечки суштества. Земјата стана диктатура под оваа лажна лажна епидемија и вирус чии стапки на опоравување се 98%. Ова е лудо! Ова е лудо на секое ниво.

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment