ХРОНИКА

(ВИДЕО)Натепаната девојка од Штип говори за ужасниот настан

Натепаната девојка од Штип раскажува: Јас и Пепи раскрстивме, Тоше знае каква бев, лом

Натепаната девојка од Штип проговори за настанот пред камерата на новинарот Фуркан Салију. Таа проговори за голготата низ која што минала кога двајцата обвинети брутално ја претепаа а видеото од грозниот чин го објавија на социјалните мрежи.

Почнаа да ме тепаат од кај “Тоше” па ме однесоа во зградата…Јас и Пепи раскрстивме. Тоше знае каква бев, ломраскажува девојката која од скоро наполнила 20 години.

Претходно таткото на еден од насилниците исто така даде изјава за случајот

Related posts

Leave a Comment