Свет

(ВИДЕО ВО ЖИВО) : АМЕРИКА НА НОЗЕ ВО ПОДДРШКА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРАМП

Фотографија на Jason Howland.

АМЕРИКАНЦИТЕ НА НОЗЕ ВО ПОДДРШКА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРАМП

Мичиган е на нозе, граѓаните станаа да ја срушат лагата за коронавирусот пласирана од Дип Стејт велат учесниците.

Реки народ со возила и автомобили се упатува во центарот на Мичиган.

Гордост е да си американец, вели еден од учесниците, Америка е земја на слободата и никој нема да не држи во темнина.

 

 

Related posts

Leave a Comment