Македонија

(ВИДЕО) Драги мои Македонци СЕДЕТЕ ДОМА!!! – порачува оперскиот пеач Благој Нацоски од Милано

Македонскиот оперски пејач, тенорот Благој Нацоски, кој живее и работи во Милано, има нешто да ни порача! Тој преку видео апелира до сите граѓани на Македонија и да се сфати сериозно ситуацијата со коронавирусот и веднаш да се прогласи вонредна состојба. Нацоски во апелот кажува дека негов пријател во Италија завчера починал од вирусот.Послушајте го!

Related posts

Leave a Comment