Свет

(ВИДЕО) Снимка која медиумите не ја објавуваат! Народот во Полска се крена против вакцинацијата

Десетици илјади граѓани во Појска излегоа на улиците во знак на протест против задолжителното вакцинирање.

Протестот на граѓаните телевизијата и други медиуми не го пренесуваат.

Погледнете на видеото колку луѓе стануваат против задолжителното вакцинирање.

Related posts

Leave a Comment