Свет

(ВИДЕО) ЧЕМНИЦ ГЕРМАНИЈА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА ДИКТАТУРА НАМЕТНАТА ОД КОВИД

ЧЕМНИЦ ГЕРМАНИЈА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА ДИКТАТУРА НАМЕТНАТА ОД КОВИД

Видео од протестот во градот Чемниц-Германија кој ни го испратија учесниците.

Протест против наметнатиот полициски час.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!