Колумни

Виолета Петковска : Рекетари.. Канабис… Светата Крава.. И.. Богови падају на теме (Кики, Фрики, Жлаки, Каки итн)

 

Банда рекетарска хоштаплерска со се онаа багра педерска која се мкнеше овде и ни баеше дека… Македонија силуваната невеста треба да мисли за напред. Тоа е за нејзино добро, Еу ќе ја рани – НАТО ќе ја брани! А, само сакале власт, садници марихуана, тендери, рекетари,уцени, диви градби, шиптарска мафија не допрена заради уцени, вработување само на своите и ниту еден друг од народот вработен! Нула капитални проекти, нула патишта, нула ветени 500 е и 100.000 год за доктирите, нула пензии итн! И целисно распродадена Македонија, понижен македонскиот народ, по затвори 201 г. и ставен во фашистичко ропство! Да скапете по затвори, бел ден да не видите.. Ви викавме ќе ве стасаат клетвите и божјата казна. Се правевте недопирливи богови, силни, моќни.. Еве ви ја моќта сега.. Кренавте рака на Бога и против неговата воља над библиска Македонија! Само уште едно го молам Бога, да ни го најде најголемиот јунак и храбар војвода кој ќе ја поведе Македонија и се украдено ќе врати назад.. Од,, рамковен,, до,, пржински,,. СЕ! И сите ќе ги поапси по затвори! Амин!

Виолета Петковска

Related posts

Leave a Comment