Македонија

Владимир Панчевски : ЈОВЕВСКИ ЛАЖЕ: Јавен обвинител во СЈО не може да биде заменет со ВД обвинител кој ќе го определи Советот на јавни обвинители.

Поранешниот претседател на Кривичниот суд во Скопје, Владимир Панчевски, во врска со денешната пресконференција на јавното обвинителство, на која Јовевски ја објави постапката за назначување ВД Обвинител на место ма обвинетата Јанева,на својот фб. профил ја коментираше изјавата на Јовевски,тој напиша :

ЈОВЕВСКИ ЛАЖЕ: Јавен обвинител во СЈО не може да биде заменет со ВД обвинител кој ќе го определи Советот на јавни обвинители.

Ако Катица Јанева ја поставија лидерите на 4-те политички партии само тие со политичка одлука можат да постават нејзина замена. Советот е под контрола на хунтата на власт, нека знае народот дека го манипулираат!

Ке си одговарате, ПРАВНИ МАНИПУЛАТОРИ !!!

Related posts

Leave a Comment