Свет

ВЛАДИМИР ПУТИН : РУСИЈА СЕКОГАШ СОЧУВСТВУВА СО ТУЃАТА БОЛКА И СЕКОГАШ Е СПРЕМНА ДА ПОМОГНЕ

Фотографија на Vladimir Putin.

Спасување на Италија!

Путин му се јави на италијанскиот премиер г-дин Конте, кој побара помош од Русија.

Екипи на руски лекари, комплекс за дезинфекција за транспорт и територии, медицинска опрема итно се пренесуваат со руски воени авиони во најпогодените региони во Италија. Русија секогаш сочувствува со  туѓата болка и секогаш е подготвена да помогне, напишано на официјалната фејсбук страница на рускиот претседател Владимир Путин.

Фотографија на Vladimir Putin.

Related posts

Leave a Comment