Македонија

Власта им дозволува на затвореници-осудени за тероризам во Диво насеље употреба на мобилни телефони.( Видео)

На ФБ страницата Njësiti i kumanovës осамна видео снимено во затвор, во кое се појавуваат лицата Командант Малишева,Арсим Мирсадин и Фатмир Кенан осудени за тероризам во Диво Насеље.Како овие лица дошле во посед на мобилен телефон спротивно на затворските правила е прашање до надлежните органи.

 

 

Related posts

Leave a Comment