Регион

(ВО ЖИВО) ПРОТЕСТИ ВО БУГАРИЈА ПРОТИВ 5Г, БИЛ ГЕЈТС, ЗАДОЛЖИТЕЛНИ ВАКЦИНИ

Протест против владата во Бугарија, се бара оставка. Луѓето протестираат против 5Гмрежата, задолжителните вакцини, Бил Гејтс, карантинот и многу повеќе!

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!