ФБ Статуси

ВО МАКЕДОНИЈА НАЈЛЕСНО СЕ ПРАВАТ ПОЛИТИЧКИ ПОЕНИ ДОВОЛНО Е САМО ДА СЕ СПОМНАТ УСТАВОБРАНИТЕЛИТЕ И ОДМА СИТЕ ВОЈВОДИ БИДНУВААТ.

Слобода за Македонските Херои Уставобранители Оливер Ошавковски, Кире Ѓорѓиевски! ВИДЕО Обраќања од Семејствата! – Коложег.Инфо

Фејсбук статус на Вилијам Михајловски, еден од уставобранителите кои бранејќи го уставниот поредок на Република Македонија, неправедно беа осудени и се најдоа в затвор.
Од неговите зборови јасно може да се заклучи разочараноста на уставобранителите, од она што досега најголемата опозициска партија го има направено за нив.

 

 

Преочигледно е дека уставобранителите најчесто се користат за билдање на руинираните партиски рејтинзи и собирање на политички поени.
Го пренесуваме фб статусот во целост:

ВО МАКЕДОНИЈА НАЈЛЕСНО СЕ ПРАВАТ ПОЛИТИЧКИ ПОЕНИ ДОВОЛНО Е САМО ДА СЕ СПОМНАТ УСТАВОБРАНИТЕЛИТЕ И ОДМА СИТЕ ВОЈВОДИ БИДНУВААТ.

НЕ МИ Е ЈАСНО ЕВЕ ГИ ПРАШУВАМ ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА ПАТРИОТСКИТЕ ИНСТИТУТИ И УНИЈА ВЕТЕРАНИ ШТО НАПРАВИЈА ЗА УСТАВОБРАНИТЕЛИТЕ ОСВЕН ЕДЕН ПРОТЕСТ ЛАНИ ВО ШТИП И ОВАА ГОДИНА ВО ПРИЛЕП ШТО ЌЕ ПРАВАТ ПРОТЕСТ???
МОЕ МИСЛЕЊЕ Е ДЕКА НАПРАВИЈА САМО ПОЛИТИЧКИ ПОЕНИ.
ДАЛИ НЕКОЈ СЕ ЈАВИ ДА ПРАША КАКО СМЕ?
НЕ НИКОЈ НЕ СЕ Е ЈАВИЛ.
ДОКОЛКУ НЕКОЈ СЕ ЈАВИЛ МОЖЕБИ СЕ ИМА ЈАВЕНО НА 1 ИЛИ 2 УСТАВОБРАНИТЕЛИ.
ПРАШАЈТЕ КОЛКУ ЛУЃЕ ИМА ЗАТВОРЕНО ЗА 27 НЕМА ДА ЗНААТ ДА ВИ ОДГОВОРАТ.
СИТЕ СИ ГИ ГЛЕДАТЕ ЛИЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ И КОГА ЌЕ ЗАГУСТИ ТОГАШ СИТЕ ПОЧНУВАТЕ СО ИСТАТА ПАРОЛА “СЛОБОДА ЗА УСТАВОБРАНИТЕЛИТЕ”
НЕМОЈ ДА МИСЛИТЕ ДЕКА АКО СМЕ ЗАТВОРЕНИ НЕ ГЛЕДАМЕ ШТО ПРАВИТЕ.
5-ТА ГОДИНА ЛЕЖИМЕ ПО ЗАТВОРИТЕ ПИШЕТЕ ВО КОМЕНТАРИ ШТО НАПРАВИВТЕ ЗА НАС МЕ ИНТЕРЕСИРА АМА ЗА СИТЕ НАС ШТО СМЕ ЗА 27 АПРИЛ ЗАТВОРЕНИ!!

Related posts

Leave a Comment