Филм

Враќање на Нео и Тринити : Се снима Матрикс 4!

 

Најновата вест е дека ќе се снима филмот – Матрикс 4. Она што е потврдено е дека Киану Ривс и Кари-Ен Мос ќе се појават во главните улоги, како Нео и Тринити.

Она што  уште е познато е дека Лана Вачовски, оригиналниот писател на „Матрикс“, ќе го напише сценариото и ќе го режира филмот, додека продукцијата и дистрибуцијата на филмот ќе ги прават Ворнер Брос и Вилџ Роудшо.

Ворнер Брос вели дека „сите се возбудени што се враќаат во светот на Матрикс“ и дека сео нетрпение  чекаат да стапат во новото поглавје на овој универзум. Според најавата, производството на филмот ќе започне некаде на почетокот на 2020 година .

Сосема неочекувани, но во исто време и одлични вести, па не можеме да почекаме да видиме што ни носи новото поглавје од оваа приказна и  на кој начин  ќе објасни што се случи во последниот дел.

Related posts

Leave a Comment