Македонија

Ганка Цветанова: Го прашувам Зоран Заев со кој образ ќе се појави на Мечкин Камен на 2 август?!

 

 

После изјавата дека Македонија крадела туѓа историја, го прашувам Зоран Заев со кој образ ќе се појави на Мечкин Камен на 2 август – на најголемиот македонски празник Илинден, што ќе му порача на македонскиот народ и за која историја ќе говори? За таа што ја продадоа?!?, прашува поранешната министерка за култура, Ганка Цветанова на својот Твитер-профил.

 

 

Related posts

Leave a Comment