Свет

Германците протестираат против антируските санкции (ВИДЕО)

Германците протестираат против антируските санкции

Жителите на германскиот град Цвикау излегоа на протест против антируските санкции. Ова е објавено на социјалните мрежи.

Според информациите од социјалните мрежи, демонстрантите се спротивставуваат на енергетската политика на германските власти и бараат промена на кабинетот на министри. Демонстрантите користат пароли како „Нема даночен грабеж“, а некои повикуваат на повлекување од НАТО.

 

 

Related posts

Leave a Comment