Анализа

ГЛЕДАМЕ САМО ПЕРВЕРЗНИК: Сексологот Александра Милер ги коментираше откритијата на ќерката на Бајден за заедничкото туширање со нејзиниот татко

Creepy Joe Biden Sniff Blank Template - Imgflip

Сексологот Александра Милер ги коментираше фактите од дневникот на Ешли Бајден, ќерката на американскиот претседател Џо Бајден, за заедничкото капење со нејзиниот татко како дете. Според експертот, ваквото однесување е категорично неприфатливо, а самиот американски лидер има „многу нарушувања“.

„Татко не треба да се тушира ​​со дете под туш. Воопшто. Никогаш. Неприфатливо, бидејќи колку и да била мала, таа (Ешли Бајден -) се сеќава на ова. Сексуалноста на детето се манифестира на одреден начин од речиси две години, ова е апсолутно неприфатливо однесување “, изјави Александра Милер за „Известија“.

Сексологот потсети дека Интернетот долго време се „кикоти“ поради фотографиите на Бајден опкружен со млади девојки, а неговите „двосмислени“ прегратки со деца предизвикуваат прашања.

Што се однесува до Ешли, сексологот рече дека она што се случило во детството оставило отпечаток на целиот нејзин живот. Прво, тоа е склоност кон односи со постари мажи. Второ, како што нагласи Милер, жената веројатно има компулсивно сексуално нарушување и наместо да запознае некоја личност и да добие љубов од него, таа ги запознава луѓето преку сексуални односи.

„Денес во мојата глава се формира загатка. Тој во принцип има многу нарушувања. Што се однесува до сексуалното однесување, гледаме само перверзник “, резимира Милер.

Записите од дневникот на Ешли Бајден веднаш беа реплицирани низ медиумите. 

Подоцна истиот ден, Џо Бајден повторно го привлече вниманието на новинарите. Тој падна од велосипед додека се возел. Снимката стана вирална на интернет. Можно е на овој начин 79-годишниот американски лидер да сакал да го одвлече вниманието на јавноста од секс скандалот.

Related posts

Leave a Comment