Свет

Голем авто караван за поддршка на Русија во Берлин(ВИДЕО)

Повеќе од 5000 возила учествуваа во авто караванот по улиците на Берлин за поддршка на Русија во текот на вчерашниот ден.

Учесниците на настанот вееа руски знамиња на своите возила, а собирот носеше име Без пропаганда во училиштата-заштитете ги луѓето со руско потекло од дискриминација.

Покрај знамиња на руската федерација, учесниците носеа транспаренти Прстанете да ја мразите Русија.

Related posts

Leave a Comment