Македонија

Градските власти исвиркани – Никогаш северна само Македонија ечеше на плоштад ( видео )

Градските власти исвиркани

Рускиот ракометар во редовите на Вардар Тимур Дибиров неколку пати нагласи дека цел вардарски победнички тим се Македонци.

Сите ракометари меѓусебно на бината се шегуваа за “број 5”, па меѓусебно се нарекуваа според бројот под кој играат.

Ако Столе е играчот број 5, тогаш јас сум 31. – кажа Дибиров.

Целиот плоштад ечеше Никогаш северна само Македонија !

 

Related posts

Leave a Comment