Анкета

АНКЕТА : Дали би се вакцинирале со вакцина против ковид 19?

[socialpoll id=”2670335″]

Related posts

2 comments

Natasha 07/08/2020 at 10:57

Ниту јас ниту пак моето семејство нема да се вакцинираме со вакцината против ковид 19

Reply
Александра Димеска 08/08/2020 at 15:03

Да, секако.

Reply

Leave a Comment

error: Content is protected !!