Македонија

Две нови “бомби” за Заев: Јас го презедов СДСМ и јас го финансирам, не ми треба Бранко!

И Бранко Црвенковски доаѓа на конгресот, Заев останува претседател?!

Денеска на каналот “Бране капитал” на Јутјуб се објавени две нови “бомби” . Станува збор за дел од разговор помеѓу Зоран Заев и Александар Верушевски, кој го имале во кафеана, во 2016 година, а кој Верушевски го снимал. Целиот разговор е во траење од два часа, а досега јавно беа објавени неколку делови во траење од неколку секунди.

Заев вели дека ја презел партијата од Бранко Црвенковски и дека тој и неговите луѓе веќе немаат никакво влиајние.

Во втората снимка Заев само кажува  дека има капитал од 8,5 милиони евра, по што снимката прекинува.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!