Македонија

Директор на болница прави гримаси на изјава на премиерот Заев (Видео)

 

Директорот на Градската општа Кристијан Костов од непознати причини прави гримаси на изјава на премиерот Зоран Заев кој зборува дека е оптимист за договор за Законот за СЈО

 

Related posts

Leave a Comment