Свет

Д-р Рамин Оскуи : Фаучи треба да биде уапсен поради отфрлањето на хидроксихлорокинот

Масивната меѓународна студија покажува дека земјите со рана употреба на HCQ имале 79% пониска стапка на смртност

Д-р Оскуи за каналот ФОКС ЊУЗ : Навистина е погубно за д-р Фаучи, д-р Хан, д-р Редфилд и за нивните перформанси. Мислам дека не само што треба да бидат засрамени, туку мислам дека навистина треба да бидат повикани на одговорност … Лекарите имаат фидуцијална одговорност да постапуваат во најдобар интерес на нивните пациенти.

Ова значи дека д-р Фаучи, д-р Биркс, ЦДЦ, либералните лажни медиуми и технолошки гиганти вршат лага која има смртоносни последици!

Америка изгуби (наводно) над 150.000 животи. И тоа би можело да се намали за скоро 80% доколку употребата на HCQ би се промовирала во САД.

Во средата вечерта, д-р Рамин Оскуи продолжи со Лора Инграм на дискусија за оваа студија која вклучува население од 2 милијарди луѓе.

Инаку Хидроксихлорокинот како лек против Ковид 19 беше поддржан од претседателот на САД, Доналд Трамп а беше отфрлен од ДР. Фаучи, Демократското лоби и СЗО.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!