ФБ Статуси

Д-р Јадранка Бибан : 2020 година ќе биде запамтена по самоубиството на современата медицина

МЕДИЦИНСКА ДИЈАЛЕКТИКА
2020 година ќе биде запамтена по самоубиството на современата медицина. Со оглед на милионите жртви од карциноми, кардиоваскуларни болести, автоимуни и дегенеративни болести и слично, мислам дека ова што се случува со медицинава денес, беше неизбежно…
Време е за Нова Медицина која ќе ја создадат вистинските медицински професионалци. И медицината си има своја дијалектика!
Д-р Јадранка Бибан

 

Related posts

Leave a Comment