Македонија

Еве како Македонците во Канада реагираат кога ќе видат “Северна Македонија” напишано некаде.

Македонците од Канада, предводени од Македонското Меѓународно Движење за Човекови Права. продолжуваат во борбата против насила наметнатото име на Македонија

Тие преку протести, упатени писма до меѓународните институции и присутност во медиумите ширум светот, јасно ставаат до знаење дека никогаш нема да се откажат од борбата против геноцидот кој се врши врз македонците од страна на глобалните елити, а спроведуван од домашните квинслиншки политичари.

Еве како #Македонците во #Канада реагираат кога ќе видат “Северна Македонија” напишано некаде. #НашетоИмеЕМакедонија #МАКЕДОНИЈА

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Related posts

Leave a Comment