МакедонијаПолитика

Еве како телевизијата на Боки13, ја етикетираше партијата Родина, во време кога тој го рекетираше Камчев (Видео)

 

Во неколку наврати во месецот февруари,на телевизијата ТВ1 во сопственост на Боки 13,се појавуваа прилози во кој се етикетираше партијата Родина.Во прилозите беа изнесени голем број на инсинуации од типот Родина е проект на Руските тајни служби па се до таму дека е поврзана со наводни руски ,,милитанти,, .За милитант беше прогласен рускиот државјанин Андреј Родионов,Претседателот на меѓународната организација за Руско-славјанско обединување – Русов, кој е голем пријател на Македонија и Македонскиот народ,и кој насекаде по светот не нарекува според нашето име Македонија не северна,а нашиот народ го нарекува Македонски.

Андреј Родионов пред споменикот на Филип втори во Скопје во Јуни годинава

 

 

Погледнете го тенденциозниот видео прилог на ТВ1 направен во Февруари годинава со цел да се дискредитира партијата Родина во време кога нејзиниот сопственик беше активен во рекетирање на бизнисмени :

video
play-rounded-fill

Related posts

Leave a Comment