ПолитикаСвет

ЕДВИН БЛЕК : БИЛ ГЕЈТС ПРОДОЛЖУВА ТАМУ КАДЕ ШТО ХИТЛЕР ЗАСТАНА!

 

Technoskeptic - Home

Никој не бил поактивен во промовирањето и финансирањето на истражувањето на вакцините против коронавирус отколку Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс.

Мулти-милијардерот Бил Гејтс  продолжува таму каде што застана Адолф Хитлер. Еден од најбогатите луѓе на планетата практично го спроведува неславниот проект еугеника, чија суштина е истребување на таканаречените пониски раси, помалку вредни луѓе и драстично намалување на човечката популација на планетата.

Ова се тврдењата на американскиот истражувачки новинар Едвин Блек, кој ги потврдува своите ставови со еден куп различни и скоро непобитни тврдења.Гејтс, основачот на „Мајкрософт“, во последно време познат како гуру на лобито за вакцини , оддамна е наречен пророк, а многумина ќе речат и пандемиски предизвикувач, за жал насобра милијарди долари.И слично, не крие ни самиот, ќе го стори и на коронавирусот.

Bil Gejts

Веројатно никој не бил поактивен во промовирање и финансирање на истражување на вакцини против коронавирусот отколку Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс. Од спонзорирање на симулација на глобална пандемија на коронавирус, само неколку недели пред да се објави дека е дојдено до зараза во Вухан, до финансирање на бројни корпоративни потфати за развој на нова вакцина за новиот вирус, Гејтс отсекогаш бил тука.

Она што малку се знае е поврзаноста на Гејтс со најголемото зло на модерното човештво – нацизмот!

Имено, како подсетува Блек , уште во 1980 година, Мајкрософт на Гејтс се спои со познатиот IBM, на основачот Томас Џ. Вотсон, жесток поборник на теоријата за еугеника, која подразбираше елиминирање на таканаречените пониски раси и создавање надчовек преку био-елиминација на слаби единки и нации.

Како што тврди Блек, Вотсон склучил договор со Хитлер, сесрдно го помогнал холокаустот и заработил големи пари на тоа. Соработката не престана дури и кога Соединетите американски држави влегоа во војна со Третиот рајх, а основачот на ИБМ се докажа на домашно поле со организирање кампови за Американци со јапонско потекло, а воедно ја  основа и организацијата со мистериозно име Планирано родителство.

Се огласи и Роберт Кенеди Jуниор, внук на Џон Кенеди, кој тешко го обвини Гејтс дека се подготвува да приграби големи суми на пари од најновата пандемија.

– Вакцините се можност за неговата фондација да создаде технологија што ќе развие глобални имунитетски пасоши. Гејтс донираше 10 милијарди американски долари на СЗО во 2010 година, барајќи да работи на намалување на светската популација, меѓу другото, преку експериментална вакцинација.

vakcina, virus

 

Related posts

Leave a Comment