МакедонијаПолитика

Бојкотирам прераснува во политичи субјект кој ќе настапи на следните избори?

 

Бојкотирам прераснува во политичи субјект кој ќе настапи на следните избори?

Слободен свет стигна до информација во која се вели дека во четвртокот во Скопје  се одржала средба на која е одлучено движењето Бојкотирам да прерасне во субјект кој ќе настапи на следните избори.

На средбата на која присуствувале неколку преставници од неколку движења и помали иницијативи за политички партии како и преставници на дијаспората по претходни направени анализи одлучено е да се отпочне со подготовка за политичко канализирање на граѓаните и субјектите кои беа активни во движењето Бојкотирам.

Иницијативата наскоро ќе биде објавена во јавност вели изворот кој за сега не сака да ги соопшти имињата на учесниците и иницијаторите на овој проект.

Related posts

Leave a Comment