Свет

Елена Владимировна: Демократите во САД со помош на фалсификати ја погазија волјата на американскиот народ

 

Elena Panina: the law on the exclusivity of the Ukrainian language violates  the Declaration of Human Rights

ПАНИН Елена Владимировна, член на Думата, верува дека, наместо Џо Бајден, работата на претседателот на Соединетите држави ќе ја извршува неговиот потпретседател Камала Харис.

Таа верува дека падот и повредата на Бајден веќе укажуваат на тоа дека државите претпазливо го практикуваат идниот трансфер на моќта од „поспаниот Џо“ во Камала Харис, за која вели дека е целосно под контрола на кланот Клинтон.

– Очигледно е дека таа ќе мора да работи како претседател на САД наместо Бајден до 2024 година, доколку демократите со помош на фалсификати ја погазат волјата на американскиот народ, Уставот и изборните закони, иако сè уште не е познато од кој момент – верува Елена Панин.

 

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!