Свет

ЕУ ВРЕДНОСТИ? : Голи возрасни симулираат секс пред група на деца во Белгија(Видео)

 

Новите трендови во ЕУ (Белгија) за сексуално образование, се воведува “секс во живо”!!!

Македонија како претендет за влез во ЕУ ќе има задолжително сексуално образование преку вакви експериментални часови!

Креаторот на овој бизарен перформанс,Мило Рау, ја пофали отвореноста на Белгија и вели дека една контроверзна сцена во Лам Годис – во која еден од двата парови се појавуваат како Адам и Ева и симулираат секс пред група на деца седнати во полукруг,  – не би биле можни  во многу други земји,вели тој.

За нас ова е сексуална злоупотреба на децата. Погледнете ги само нивните шокирани лица.

 

 

Related posts

Leave a Comment