Свет

(ЖИВО) Работниците во Пенсилванија протестираат за да се вратат на работа!

Работниците во Пенсилванија протестираат за да се вратат на работа!

Related posts

1 comment

DLM 21/04/2020 at 08:21

А што да се рече на вакво нешто, зарем има потреба од коментар… и од кога тоа лудилото има потѕреба од коментар?!
Сте можеле да напишете и наслов: стоката мирно и покорно оди во кланица и протестира дека таа е затворена, па нема каде да биде третирана!!!!
Во претходниот коментар веќе е дадено видување за што всушност станува збор… во песна со текст од пред повеќе десетици години е дадена дијагноза на оваа лудило… знаете дури ни во најлошите соништа никој не вереуваше дека е можно вакво лудило во ваков обем и степен на …

Disturbed – Sound of Silence – World in Lockdown due to Covid 19 – Adapted
https://youtu.be/JJViT8BKq9k

Reply

Leave a Comment