Ударна Вест

(ЖИВО) САД НА НОЗЕ ВО ПОДДРШКА ЗА ТРАМП, ПОСЛЕ МИНЕСОТА СЕГА ПРОТЕСТИ ВО ОХАЈО

New Jersey Protest Against Governor Stay at Home Order

САД НА НОЗЕ ВО ПОДДРШКА ЗА ТРАМП, ПОСЛЕ МИНЕСОТА СЕГА ПРОТЕСТИ ВО ОХАЈО

Се повеѓе луѓе на улиците на големите градови во САД во поддржка на политиката на претседателот Трамп кој побара отварање на земјата и нејзината економија како и поддршка за кратењето на финансиите за СЗО.Многумина американци сметаат дека во позадината на пандемијата со коронавирусот се крие заговор на длабоката држава.

Related posts

Leave a Comment