Македонија

ЗАЕВ ГИ МОЛИ НОВИНАРИТЕ ДА ИМ ДАДЕ ИЗЈАВА (ВИДЕО)

 

Синојка, пред почетокот на лидерската средба во Собранието,во холот на истото,премиерот Зоран Заев им се обрати на новинарите кои воопшто не реагираа на неговото појавување.Ми рекоа дека сакате изјава или не мора да ви дадам?Новинарите не побараа изјава по што тој се сврте и влезе во салата на закажаната средба со својот преговарачки тим.

 

Related posts

Leave a Comment