Свет

ЗАРОБЕНИ УКРАИНСКИ ВОЈНИЦИ МОЛАТ НА КОЛЕНА, „Многу ни е срам, не знаевме што се случува, простете ни“… (Видео)

ЗАТВОРЕНИ УКРАИНСКИ ВОЈНИЦИ СЕ МОЛЕТ НА КОЛЕНА, многу ни е срам, не знаевме што се случува, прости ни... (Видео)

Извори на социјалните мрежи споделуваат видео од заробени украински војници кои молат руски војници за прошка, наведувајќи дека немале поим што прават „браќата“ во Донбас.

Заробените украински војници на колена молеа за прошка за убиствата на цивили во Донбас пред споменикот „Нема да заборавиме, нема да простиме“ во селото Видноје.„Многу ни е срам. Не знаевме што се случува овде. Простете ни.Споменикот е подигнат на местото на масовно погребување на загинатите жители на Луганск.

Related posts

Leave a Comment