Македонија

За Корените и Целите на РОДИНА МАКЕДОНИЈА, Членот на ИО Владимир Трајковски – Интервју кај Јанко Илковски!

За Корените и Целите на РОДИНА МАКЕДОНИЈА, Членот на ИО Владимир Трајковски – Интервју кај Јанко Илковски!

Членот на ИО РОДИНА, Владимир Трајковски, зборува за целите на единствената изворна и неинсталирана суверенистичка опција во Македонија, и за длабоките корени на Макеоднската државност, нација, на чии принципи се темели модерната суверенистичка програма на РОДИНА за возобновување на Македонската Државност на здрави темели заедно со сите слободолјубиви народи на светот кои се борат против истото зло, глобалофашизмот!

Видеото од гостувањето на Владимир Трајковски во емисијата „Јади Бурек“ на Јанко Илковски, ТВ Сонце  февруари 2020 година.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!