Македонија

Зоран Јованчев, Родина Македонија: Американците ги палат сите стратешки точки на планетата(ВИДЕО)

ВИДЕО: ГОСТУВАЊЕ НА ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА  МАКЕДОНИЈА, КАЈ ЈАНКО ИЛКОВСКИ НА ТВ СОНЦЕ - СЛОБОДЕН СВЕТ

Се наоѓаме на ивица на нуклеарен холокауст и тоа по вина на стратешките партнери на таканаречената системска политичка номенклатура во Македонија, рече Зоран Јованчев во емисијата Родински Разговори.

Дали сте свесни дека американецот ги пали сите стратешки точки на планетава, сега Грузија е цел на хибридни методи за смена на власта, само затоа што владата која САД самите ја поставија сега одлучи да биде неутралан, не антируска, подвлече Јованчев, претседавачот со претседателството на политичката партија Родина Македонија.

 

Целото интервју можете да го погледнете овде:

 

 

Related posts

Leave a Comment