Македонија

Игор Дурловски : 30 Септември беше гласен молк и единствениот светол ден во поновата македонска историја

 

Во пресрет на годишнината од пропаднатиот референдум за Преспански договор поради масовниот бојкот, оперскиот пејач Игор Дурловски со пригодна порака на Фејсбук со која алудира на очекувањето на одлуката на Европски совет за датумот за преговори.

Related posts

Leave a Comment