ФБ Статуси

ИГОР СЕВЕР: И сега се надевате на Апасиев и ВМРО дека имаат план Б и ке соберат 150.000 потписи и дека ке сменат нешто? Сериозни сте бре?

Со коментар за случувањата околу бугарскиот договор, се јави и Игор Север, еден од неправедно осудените уставобранители.Тој на својот фб профил напиша: 
Значи вака, СДСМ на ниту едни парламентарни избори не победи. Три пати влада напрај. Таче никој не го гласаше па премиер е.
Без да одлучи народот кој ке биди на власт и кој ке биди премиер, Некој голем чичко ви ги намести.
Референдумот пропадна од народот па на сила то шо требаше да се донеси се среди преку ноќ
И сега се надевате на Апасиев и ВМРО дека имаат план Б и ке соберат 150.000 потписи и дека ке сменат нешто?
Сериозни сте бре?
Абе сите 120 се тепаат за власт и ништо поќе. Народот ништо не одлучва наназад 20 год на избори, коментираше, Игор Север.

Related posts

Leave a Comment