Македонија

Името на Заев во новата „бомба“

 

Италијанскиот весник „Ла верита“ го објави и третото продолжение од аудио-визуелните материјали во врска со случајот „Рекет“ .

Овој пат, за првпат во снимките се споменува и името на Заев….!

 

video
play-rounded-fill

Related posts

Leave a Comment